Skip to content Skip to footer

Ве поздравуваме да ја посетите нашата шаховска школа која се наоѓа на ул. Орце Николов број 182 А, на еден месец бесплатни часови по шах за вашите деца. Нашето училиште е основано во 2007 година и од тогаш смениле неколку локации.

На почетокот на минатата година се преселивме на сегашната локација и започнавме меѓусебна соработка со општина Карпош.

Оттогаш организиравме шаховска лига помеѓу училиштата на општина Карпош. Организиравме шаховски тренинг камп во Берово каде децата имаа можност да научат шах и да се забавуваат.

Наши прекрасни спонзори
Претстојни турнири