Open Karpos 2017 - Regulation
1. KARPOS OPEN 2017 is traditional open chess tournament  for any interested chess player no ma... more
Registered players on Open Karpos 2017
You can check the registered players on the tournement HERE more
ЗАПОЧНА ШАХОВСКИОТ ТУРНИР „ОПЕН КАРПОШ - 2015“
Во присуство на врвни шахисти, гости од целиот свет, денеска и официјално започна традиционалниот ша... more